Kuinka muutan sähköpostiosoitteen, johon nettiajanvarausilmoitukset tulevat?

Kun asiakas varaa tai peruuttaa ajan verkossa, saat sähköpostiisi ilmoituksen varausvahvistuksesta tai peruutuksesta.

Sähköpostit näyttävät tältä:

Varausvahvistus sähköposti

Asiakkaan peruutussähköposti

Vaikka et voi muuttaa tätä sähköpostia itse, tukitiimimme voi muuttaa sen puolestasi.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitetta, ota yhteyttä tukitiimiimme Phorest-järjestelmästä valitsemalla Tuki > Ota yhteyttä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa sähköpostia osoitteeseen tuki@phorest.fi.

Ilmoitukset voidaan lähettää vain yhteen sähköpostiosoitteeseen, ei useampaan. Jos tarvitset nämä ilmoitukset useisiin sähköpostiosoitteisiin, suosittelemme, että määrität automaattisen uudelleenlähetyksen käyttämääsi sähköpostipalveluun.