Kuinka muutan PhorestPay-tilini tietoja?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit päivittää PhorestPay-tilin tietoja, esim. pankkitilin tiedot, sähköposti, nimi, tai puhelinnumero.

Video (englanniksi): PhorestPay-tilin tietojen muuttaminen

Asteittainen ohje

Mene Hallinta > PhorestPay > Tilin asetukset

Huomio: Tilisi asetukset aukeavat verkkoselaimessa. Saatat joutua pienentämään Phorest-järjestelmän välilehden sen jälkeen, kun olet klikannut tilin asetukset .

Sinua pyydetään syöttämään 6-numeroinen vahvistuskoodi jonka saat tekstiviestinä puhelinnumeroon, jota käytit kun rekisteröit PhorestPay-tilin Stripeen.

Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa Tili, sitten klikkaa Phorest-asetukset kohdasta Maksutiedot.

Seuraavalla sivulla, klikkaa kynä-kuvaketta muokataksesi osion tietoja.

Huomio: Kun muutat pankkitilin tietoja, sinulta saatetaan pyytää vanhoja pankkitietoja turvallisuussyistä.

Kun olet päivittänyt tiedot, klikkaa Tallenna jatkaaksesi. Kun olet valmis, klikkaa Valmis

Pankkitietojen muuttaminen kun maksu on käsittelyssä

Jos muokkaat pankkitietojasi on tärkeää huomioida, että jos tietoja muutetaan kun maksu on vielä käsittelyssä, se maksetaan alkuperäiselle pankkitilille.

Jos sinulla ei ole enää pääsyä kyseiselle tilille, ota yhteyttä pankkiisi jossa tili on selvittääksesi mitä käsittelyssä olevalla maksulle tapahtuu. Sinun täytyy antaa heille pankkitilisi tiedot, odotettu päivä maksun saapumiselle, summa ja maksaja (Stripe).