Miten asetan erilaisia etukäteismaksuja yksittäisille palveluille?

Tässä artikkelissa kerromme, miten voit ottaa käyttöön etukäteismaksut yksittäisille palveluille

Huomio: Tarvitset PhorestPay-tilin tämän toiminnon käyttämiseksi. Jos et ole vielä luonut tiliä, siirry Phorestissa kohtaan Hallinta > PhorestPay ja pääset luomaan tilin.

Yhden toimipisteen yritys.

Siirry kohtaan Hallinta > Palvelut. Klikkaa palvelun nimestä ja mene palvelun tiedoissa Etukäteismaksut-osioon

Muokkaa tämän palvelun etukäteismaksuja ja paina "Tallenna" viimeistelläksesi.

Nyt asiakkaiden tulee maksaa palvelulle määritelty etkäteismaksu, kun he varaavat palvelun nettiajanvarauksen kautta.

Useamman toimipisteen yritys

Siirry kohtaan Hallinta > Palvelut. Klikkaa palvelun nimestä ja mene palvelun tiedoissa Toimipisteet-välilehdelle. Klikkaa sen toimipisteen nimeä, jonne haluat lisätä etukäteismaksun palvelulle, ja mene sen jälkeen vasemmassa reunassa näkyvään Etukäteismaksut-osioon

Nyt asiakkaiden tulee maksaa palvelulle määritelty etkäteismaksu, kun he varaavat palvelun nettiajanvarauksen kautta.

Huomio: Jos haluat vaihtaa palvelumaksua kaikissa/useammassa kuin yhdessä toimipisteessä, tee sama jokaiselle toimipisteelle.

Palvelupoikkeukset

Mikäli haluat nähdä listan kaikista palveluista, joille on määritelty palvelukohtainen etukäteismaksu, mene Phorestissa Hallinta > Asetukset > Online > Etukäteismaksut > Poikkeuspalvelut.

Lisätietoja etukäteismaksujen kuluista löytyy täältä.