Miten asetan eri online-talletuksia yksittäisille palveluille?

Tässä artikkelissa kerromme, miten asetat eri online-talletukset yksittäisille talletuksille

Huomio: Tarvitset PhorestPay-tilin tämän toiminnon käyttämiseksi. Jos et ole vielä luonut tiliä, siirry kohtaan Hallinta > PhorestPay tai napsauta tästä löytääksesi täydelliset ohjeet.

Vaiheittainen ohje: yhdessä sijainnissa toimiva yritys.

Siirry kohtaan Hallinta > Palvelut > Napsauta palvelun nimeä muokataksesi > Online-talletukset.

Muokkaa tämän palvelun online-talletusasetusta ja napsauta "Tallenna" viimeistelläksesi. Tämä palvelu veloittaa nyt eri talletuksen kuin oletustalletuksen aina, kun se varataan verkossa.

Vaiheittainen ohje: Useassa sijainnissa toimiva yritys

Siirry kohtaan Hallinta > Palvelut > Napsauta palvelun nimeä muokataksesi > Haarat, napsauta sen sijainnin nimeä, jonka palvelua haluat muokata > Online-talletukset > Muuta tämän palvelun haara-asetuksia.

Muokkaa tämän palvelun online-talletusasetusta ja napsauta ”Tallenna” viimeistelläksesi. Tämä palvelu veloittaa nyt eri talletuksen kuin oletustalletuksen tässä sijainnissa aina, kun se varataan verkossa.

Huomio: Jos haluat vaihtaa palvelumaksua kaikissa/useammassa kuin yhdessä sijainnissa, tee tämä kerran kullekin sijainnille.

Palvelupoikkeukset

Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa palveluista, joiden yksittäiset talletusasetukset poikkeavat oletusasetuksesta, siirry kohtaan Hallinta > Asetukset > Online > Online-talletukset > Palvelupoikkeukset, napsauta sitten painiketta nähdäksesi luettelon kaikista palveluista, joiden talletus poikkeaa oletusasetuksesta.

Lisätietoja online-talletusten transaktiokustannuksista löytyy täältä.