Kuinka luon PhorestPay-tilin?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda PhorestPay-tilin ja aloittaa PhorestPayn käytön.

Kun haluat aloittaa PhorestPayn käytön maksujen suorittamiseen, sinun täytyy ensin luoda PhorestPay-tili Stripen kautta.

Aloittaaksesi mene Hallinta > PhorestPay

Seuraavaksi aukeaa sivu, josta näet listan ominaisuuksista joita voit käyttää PhorestPay:llä.

Klikkaa Aktivoi jo tänään aloittaaksesi tilin luomisen.

Ponnahdusikkuna aukeaa, jossa sinua pyydetään luomaan Stripe-tili. Klikkaa Viimeistele tilin tiedot.

Sinut ohjataan uudelle selaimelle, jonka kautta pääset aloittamaan PhorestPay-tilin luomisen.

Tilisi tietojen määrittäminen

Aloita lisäämällä puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Saat tekstiviestin vahvistuskoodista joten huolehdi, että puhelimesi on lähettyvillä.

Paina Jatka -> kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot.

Seuraavalla sivulla sinua pyydetään lisäämään vahvistuskoodi, joka lähetettiin antamaasi puhelinnumeroon. Kun olet lisännyt koodin, paina Jatka.

Näiden vaiheiden jälkeen Stripe pyytää lisätietoja sinusta ja yrityksestäsi. Varmista, että täytät kaikki kentät oikeilla tiedoilla. Kun olet valmis, paina Jatka.

Paina Tallenna.

Voit lopuksi tarkistaa tietosi ja varmistaa, että kaikki on oikein. Pääset muokkaamaan tietojasi klikkaamalla kynä-kuvaketta. Järjestelmä myös ilmoittaa, mikäli tärkeitä tai pakollisia tietoja vielä puuttuu. Punaisella olevat kentät tarkoittavat, että tietoja puuttuu (katso kuva).

Suorita prosessi loppuun viimeistelemällä kaikki tiedot.

Kun kaikki tietosi ovat oikein eikä mitään puutu, paina Valmis.

Kun olet viimeistellyt tilin luomisen, PhorestPay-tilisi on heti aktiivinen. Palaa takaisin Phorest-järjestelmään aloittaaksesi PhorestPayn käytön.

Jos Stripe ei voi vahvistaa tietojasi

Jos Stripe ei voi vahvistaa tietojasi antamillasi tiedoilla, sinun täytyy viimeistellä prosessi klikkaamalla Viimeistele tiedot

Tämä vie sinut uudestaan Stripen välilehteen.

Tällä sivulla sinun täytyy viimeistellä tiedot antamalla vahvistus henkilöllisyydestä ja kotiosoitteesta

Klikkaa Vahvista nyt vahvistaaksesi henkilöllisyyden ja osoitteen.

Vahvistuksen jälkeen, klikkaa Tallenna.

Tallentamisen jälkeen sinut ohjataan Stripen sivulle, jossa voit tarkastella maksuja ja tilitietoja

Näet samat tiedot Maksut sivulla kuin mitä näet PhorestPay-sivulla Phorestissa.

Maksutapahtumat

Tilitiedot

PhorestPay näkymä Phorest-järjestelmässä

Sinun täytyy avata PhorestPay-sivu uudestaan Hallinta-sivulta nähdäksesi tapahtuneet muutokset.

Kun tilisi on aktiivinen, näet kaiken PhorestPayn käyttöön liittyvän tiedon Hallinta > PhorestPay kautta.

Sivulla Tilitykset näet kohdat Saldo, Edellinen tilitys, Seuraava tilitys, ja Viimeaikaiset tilitykset.

Voit siirtyä uuteen näkymään sivun yläkulmasta. Klikkaa kohtaa Asetukset.

Asetuksissa voit hallita maksupäätteitä, jos sinulla on PhorestPay-maksupääte.

PhorestPay-sivujen oikeassa yläkulmassa ovat painikkeet Tilin asetukset sekä Katso laskuja. Klikkaa Tilin asetukset, jotta pääset muokkaamaan tai katsomaan PhorestPay-tilisi asetuksia.

Sinut ohjataan Stripe Express-selaimelle, josta näet tietoa maksutapahtumistasi. Yleiskatsaus-sivulla (etusivu) näet käsiteltävät maksut, voitot yhteensä, tapahtumat sekä tavoitteen, jos sellainen on asetettu.

Tapahtumat-sivulla näet kaikki maksutapahtumasi.

Mene takaisin Phorestiin ja PhorestPay-sivulle. Klikkaa oikean yläkulman Katso laskuja painiketta.

Sinut ohjataan Phorest laskutustiedot selaimelle, josta näet laskutustietosi.

Kuinka vastaanotan maksuja?

Maksut tapahtuvat päivittäin ja ne vievät arviolta noin 2 arkipäivää ennen kuin ne näkyvät pankkitililläsi.

Tilitietojen muuttaminen

Jos sinun tarvitsee muuttaa tilitietojasi, tutustu tähän ohjeeseen.