Kuinka lähetän Phorest-lisenssiavaimen toiselle henkilölle?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka lähetät lisenssiavaimen toiselle henkilölle, jotta hän voi käyttää Phorest-järjestelmää omalla tietokoneellaan.

Valitse Phorestissa Hallinta > Pääsyoikeudet ja napsauta näytön yläosassa olevaa Lisenssiavaimet-välilehteä.

Näet nyt luettelon nykyisistä Lisenssiavaimista. Jos haluat jakaa lisenssiavaimen jonkun kanssa, napsauta Jaa-painiketta minkä tahansa käytettävissä olevan lisenssiavaimen vieressä.

Huom: Lisenssiavaimet ovat kertakäyttöisiä, joten samaa lisenssiavainta ei voi käyttää useammassa kuin yhdessä tietokoneessa. Jos haluat luoda uuden lisenssiavaimen, napsauta tästä nähdäksesi ohjeet.

Licence Keys FI 1.png

Kirjoita sähköpostiosoite, jolle haluat lähettää lisenssiavaimen, ja napsauta Jaa-painiketta.

License keys FI 2.png

Tämä lähettää sähköpostin suoraan tälle henkilölle, sisältäen lisenssiavaimen tiedot ja Phorestin asennusoppaan.

Jos henkilö, jolle lähetät lisenssiavaimen, ei ole tällä hetkellä lisättynä Henkilöstön jäseneksi Phorest-järjestelmässäsi, napsauta täsnähdäksesi ohjeet työntekijän lisäämiseen.