Miten asetan online-talletukset PhorestPaylla

Tässä artikkelissa näytämme, miten muutat online-ajanvaraustalletusasetuksia Phorestissa.

Toiminto on tällä hetkellä testauksessa

Tätä ominaisuutta testataan parhaillaan, ja se on vain beetatestaustiimin käytettävissä. Se on pian kaikkien Phorestin käyttäjien käytettävissä. Kerromme heti, kun se on saatavilla!

Sitoutuneet asiakkaat, joka kerta!

Nyt voit veloittaa asiakkailta talletuksen heidän tehdessään ajanvarausta verkossa, mikä auttaa vähentämään haamuasiakkaita ja parantamaan kassavirtaustasi. Luo älykkäämpiä talletuksia veloittamalla extraa uusilta asiakkailta tai asiakkailta, joilla on tapana jättää ilmaantumatta.

Miten asetan mukautetun talletuksen?

Huomio: Tarvitset PhorestPay-tilin tämän toiminnon käyttämiseksi.

Jos et ole vielä luonut tiliä, siirry kohtaan Hallinta > PhorestPay tai napsauta tästä löytääksesi täydelliset ohjeet.

Siirry kohtaan Hallinta > Asetukset > Online > Online-talletukset > napsauta Kyllä kohdassa "Ota käyttöön mukautettu talletus kaikille palveluille".

Voit sitten lisätä mukautetut talletusasetukset.

Kiinteän talletustyypin valitseminen asettaa kiinteän talletuksen kaikille online-palveluille, kun taas prosentuaalinen talletustyyppi soveltaa prosenttiosuutta kaikkiin online-palveluihin.

Vaihtoehtoiset asetukset

Uusien asiakkaiden talletukset

Jos uusilla asiakkaillasi on tapana olla ilmaantumatta sovittuihin tapaamisiin, voit asettaa heille mukautetun talletussäännön. ”Käyntien määrä” -kohdassa voit määrittää, kuinka monta käyntikertaa pidetään uutena asiakkaana. Vakiotalletusasetusten mukaan voit määrittää, onko se prosentuaalinen vai kiinteä talletussumma.

Asiakaskäynnit perustuvat viimeiseen 12 kuukauteen. Jos asiakas on käynyt kauneushoitolassasi aiemmin, mutta se on ollut yli 12 kuukautta sitten, heitä kohdellaan uutena asiakkaana talletusta veloittaessa.

Toistuvien haamuasiakkaiden talletukset

Jokaisella kauneushoitolalla on epäluotettavia asiakkaita, jotka jättävät ilmaantumatta useammin kuin kerran, mikä aiheuttaa kauneushoitolalle lisäkustannuksia. Samoin kuin uuden asiakkaan kohdalla, voit määrittää haamuasiakkaasi ja veloittaa heiltä mukautetun talletuksen kannustaaksesi heitä ilmaantumaan ajanvaraukseen.

Voit jälleen määrittää, kuinka monta ilmaantumatta jättämistä 12 kuukauden aikana pidetään haamuasiakkaana ja valita, haluatko veloittaa mukautetun kiinteän vai prosentuaalisen talletuksen.

Voit myös määrittää eri talletussääntöjä eri palveluille. Ohje löytyy täältä.

Lisätietoja online-talletusten transaktiokustannuksista löytyy täältä.