Miten valitsen eri PhorestPay-maksupäätteen maksutapahtumaan?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit valita tietyn maksupäätteen Osto-näytössä, kun käytät PhorestPay ominaisuutta.

Phorest-järjestelmässä

Jos sinulla on useita PhorestPay-maksupäätteitä, näet avattavan valikon (korostettuna alla), kun klikkaat Luottokortti tai Pankkikortti maksutapaa. Valitse avattavasta valikosta maksupääte, jota haluat käyttää myynnin käsittelyyn. Screenshot 2023-01-19 at 15.11.02.png

Phorest Go -sovelluksessa

Jos sinulla on useita PhorestPay-maksupäätteitä, voit painaa kohtaa Maksupääte käsitelläksesi maksun eri maksupäätteellä.

Mistä tiedän onko valitsemani maksupääte vapaasti käytettävissä?

Jos valittu pääte on varattu tai pois käytöstä, saat alla olevan virheilmoituksen. Jos tämä tulee näkyviin, sinun tarvitsee vain valita 'OK' ja yrittää sitten myyntiä toisella maksupäätteellä.

Näyttökuva 2023-08-18 081109.png

Screenshot 2023-01-19 at 15.13.27.png

Miten voin muuttaa oletuksena olevaa maksupäätettä?

Jos haluat muuttaa oletuspäätettä, mene Hallinta > Asetukset > Kassa > Laite, ja valitse haluamasi maksupääte kohdasta Luottokortti asetus. Klikkaa lopuksi Tallenna

Screenshot 2023-01-19 at 14.49.31.png

Tämä muuttaa oletusmaksupäätteen siihen tietokoneeseen/lisenssiavaimeen, jota käytät asetuksen päivittämiseen. Jos sinulla on useita tietokoneita, voit määrittää kullekin eri oletuspäätteen muuttamalla tätä asetusta jokaisessa tietokoneessa.