Palvelun poistaminen

Jos haluat poistaa palvelun jota ei enää esimerkiksi tehdä ollenkaan, voit arkistoida sen pois.

Mene Hallinta -> Palvelut. Valitse poistettava palvelu, klikkaamalla sen edessä olevaa valintaruutua. Paina sitten Arkistoi.

Tämä arkistoi palvelun pois palvelulistasta.

Arkistoituun palveluun ei pysty enää tekemään ajanvarauksia eikä sitä pysty myymään. Ajanvarauskalenterissa olevat tulevat ajanvaraukset kyseiseen palveluun kuitenkin säilyvät ennallaan.

Huom. Mikäli järjestelmässä on useampi toimipiste ja haluat poistaa palvelun vain jostain tietystä toimipisteestä, tee näin:
Klikkaa palvelun nimestä palvelun tiedot auki ja mene Toimipisteet-välilehdelle. Klikkaa Ei sen toimipisteen kohdalle, josta haluat poistaa palvelun.