Kuinka poistan palvelun palveluluettelosta?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka palvelu tai hoito poistetaan Phorest-järjestelmän palveluluettelosta.

Palvelun arkistointi

Mene Hallinta > Palvelut, ja valitse arkistoitavien palvelujen nimen vieressä oleva valintaruutu. Kun olet valmis arkistointiin, klikkaa Arkistoi-painiketta.

Huomautus: Palvelun arkistointi ei poista kalenterissasi olemassa olevia tapaamisia, jotka liittyvät kyseiseen palveluun.

Useita toimipisteitä Phorestissa?

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa, palvelun arkistointi poistaa sen kaikista sijainneista. Jos haluat poistaa palvelun vain yhdestä toimipisteestä, klikkaa palvelun nimeä > Toimipisteet, ja muuta sitten Saatavilla asetukseksi Ei jokaisessa paikassa, jossa tätä palvelua ei voi varata.

Arkistoidun palvelun palauttaminen

Voit nähdä luettelon arkistoiduista palveluistasi klikkaamalla Arkistoitu-painiketta.

Näyttökuva 2023-10-09 133348.png

Valitse ruutu/ruudut niiden palveluiden vierestä, jotka haluat palauttaa. Klikkaa lopuksi Palauta-painiketta.

Näyttökuva 2023-10-09 133533.png