Palvelun poistaminen

Jos haluat poistaa palvelun jota ei enää esimerkiksi tehdä ollenkaan, voit arkistoida sen pois.

Mene Hallinta -> Palvelut klikkaa:

 

Arkistoituun palveluun ei pysty enää tekemään ajanvarauksia eikä sitä pysty myymään. Ajanvarauskalenterissa olevat tulevat ajanvaraukset kyseiseen palveluun kuitenkin sälyvät ennallaan.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua