Kuinka asettaa tekijäkohtaiset kestot palveluille?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit muuttaa palvelun kestoa tekijäkohtaisesti.

Voit määrittää tekijäkohtaiset kestot menemällä Hallinta > Palvelut ja klikkaa muokattavan palvelun nimeä

Mene Omat kestot -välilehdelle, klikkaa kestoa haluamasi tekijän kohdalta ja muuta siihen uusi kesto.

Keston päivittäminen ei päivitä jo olemassa olevien varausten kestoa. Se vaikuttaa vain varauksiin, jotka varataan keston päivittämisen jälkeen.

Jos et muuta henkilöstön jäsenen kestoa tällä näytöllä, hänelle varataan palvelun oletuskesto.