Kuinka lisään lahjakorttilinkin markkinointikampanjaan?

Voit lisätä markkinointikampanjoihisi linkin, jonka kautta asiakkaat pääsevät ostamaan lahjakortteja verkossa

Mene Markkinoiti > Katso kampanjat > Luo uusi

Valitse joko Sähköpostikampanja tai SMS kampanja

Sähköpostikampanja

Luo sähköpostikampanjasi aivan kuten normaalistikin, ohjeet markkinointikampanjan tekoon löydät täältä.

Kun haluat lisätä lahjakorttilinkin klikkaa Lisää linkki. Valitse Sähköiset lahjakortit ja kirjoita teksti, jonka haluat lukevan painikkeessa. Paina sitten Lisää.

Nyt painike on lisätty sähköpostiisi ja voit jatkaa kampanjan tekoa.

Tekstiviestikampanja

Kirjoita haluamasi teksti viestiin, sitten kun haluat lisätä lahjakorttilinkin klikkaa Lisää linkki.

Valitse Sähköiset lahjakortit ja paina Lisää.

Nyt linkki on lisätty tekstiviestiin ja voit jatkaa viestin kirjoittamista.