Kuinka lisään ilmoitustaulun Nettiajanvaraus sivuilleni?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit ottaa ilmoitustaulun käyttöön Phorest Nettiajanvaraus sivuilla. Voit lisätä ilmoitustauluun haluamasi tekstin.

Askel Askeleelta Ohje

Mene Hallinta > Asetukset > Online > Nettiajanvaraus

Aseta Ilmoitustaulu vaihtoehto kohtaan Kyllä, sitten lisää haluamasi ilmoitustaulu teksti. Kun olet valmis klikkaa Tallenna

Huomio: Jos sinulla on useita liikkeitä/salonkeja Phorest järjestelmässä, sinun täytyy toistaa tämä erikseen jokaisessa liikkessä/salongissa.