Raporttien automaattinen lähetys

Voit halutessasi laittaa raportteihin päälle automaattisen lähetyksen haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tässä on ohje siihen:

Hallinta - Raportit - Katso kaikki raportit

Valitse raporttilistasta se raportti, johon haluat laittaa automaattisen lähetyksen.

Sinun ei tarvitse laittaa 'Mistä' ja 'Mihin' kohtiin mitään päivämääriä, mutta jos haluat tietyn työntekijän raportin, valitse hänet Työntekijä kohtaan.

Paina näytön alareunasta 'Lähetä myöhemmin' painiketta.

Valitse mihin sähköpostiosoitteeseen haluat raportin menevän ja kuinka usein, jos laitat siihen esimerkiksi kuukausittain, niin raportti lähetetään automaattisesti aina kuun päätyttyä.

Lopuksi paina vielä uudestaan Lähetä myöhemmin painiketta vahvistaaksesi raportin lähetyksen.

Raporttien automaattisen lähetyksen poistaminen

Löydät kaikki automaatisesti sähköpostitse menevät raportit kun menet Hallinnassa Raportteihin ja siellä klikkaat Palaa takaisin vanhoihin raportteihin. Näytön vasemmassa alakulmassa on Raporttien historia -painike, klikkaa sitä.

Sen jälkeen valitse Tilanne suodattimeen Toistuva, niin saat listan kaikista automaattisista raporteista.

Raportin nimi (esim. Kokonaismyynti Kuukausittain) kertoo mikä raportti on kyseessä (Kokonaismyynti) ja kuinka usein (Kuukausittain) järjestelmä luo ja lähettää sen viimeisessä sarakkeessa näkyvään sähköpostiosoitteeseen.

Jos haluat poistaa automaattisen lähetyksen, klikkaa kerran raporttia, jonka haluat poistaa ja paina Poista. Tämän jälkeen raporttia ei enää lähetetä automaattisesti.