Miten lisään, muokkaan ja poistan maksutapoja?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä, muokata, palauttaa ja poistaa käyttämiänne maksutapoja.

Maksutavan lisäys ja muokkaus

Aloittaaksesi mene Hallinta > Asetukset

Kun olet asetuksissa, paina Talous Maksutavat.

Voit muokata maksutapaa klikkaamalla sen nimeä. Lisätäksesi uuden maksutavan, paina Lisää uusi.Payments_FI_2.png

Laita maksutavalle nimi ja jokin koodi/lyhenne (esim. Käteinen = K)

Kun Normaali-kohtaan on valittu Kyllä ja Tyypiksi Yleinen, järjestelmä tietää, että vastaanotat maksut suoraan etkä kolmannen osapuolen, kuten esim. Grouponin, kautta.

Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna.

Uusi maksutapasi on nyt lisätty järjestelmään ja se tulee näkyviin kassan maksutapoihin, kun käynnistät Phorestin uudelleen.

Voit aloittaa uuden maksutavan käytön ostosten tekemiseen ja ajanvarausten maksamiseen, kun näet maksutavan tässä luettelossa. Uusi maksutapa näkyy myös luomissasi taloudellisissa raporteissa.

Arkistoidun maksutavan palauttaminen

Jos olet aiemmin arkistoinut maksutavan ja haluat palauttaa sen, mene kohtaan Hallinta > Asetukset > Talous > Maksutavat, ja vaihda sitten kohtaan Arkistoitu.

Maksutavat arkistoitu.png

Palauttaaksesi maksutavan, klikkaa sen nimeä ja klikkaa sitten Palauta

Maksutavan palautus arkistosta.png

Jos palautettu maksutapa ei tule heti näkyviin kassan maksutapoihin, käynnistä Phorest uudelleen