Kuinka voin mainostaa Verkkokaupassa myytävää tuotetta?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit käyttää Markkinointi toimintoa lähettääksesi Sähköposteja tai Tekstiviestejä mainostamaan Verkkokauppasi tuotteita.

Ohje Askel Askeleelta

Sähköposti Markkinointi

Mene Markkinointi > Kirjoita sähköposti, sitten valitse Phorestin valmis viestipohja kohdasta Verkkokauppa

Jos valitset valmiin viestipohjan voit tehdä siihen haluamasi persoonallisia lisäyksiä ja muutoksia ennen kuin lähetät sen. Saadaksesi lisää tietoa miten muokata Sähköposteja, klikkaa tästä ohjeeseen.

Kun olet tyytyväinen sähköpostiisi, klikkaa Sähköpostin esikatselu nähdäksesi miltä sähköposti näyttää. Käytä Lähetä testi painiketta lähettääksesi itsellesi sähköpostin ennen asiakkaille lähettämistä.

Saadaksesi lisää tietoa asiakas kohteen valitsemisesta ja sähköpostien lähettämisestä, klikkaa tästä.

Tekstiviesti Markkinointi

Mene Markkinointi > Kirjoita tekstiviesti, sitten valitse joko Phorestin valmis tekstiviestipohja tai Luo tyhjä SMS.

Jos valitset valmiin tekstiviestipohjan voit tehdä siihen haluamiasi persoonallisia lisäyksiä ja muutoksia ennen kuin lähetät sen. Saadaksesi lisää tietoa miten lähettää ja muokata Tekstiviestejä, klikkaa tästä ohjeeseen.

Huomio: Jokaisesta Tekstiviestistä veloitetaan normaalihinta.