Kuinka palautan PhorestPay-maksupäätteellä tehdyn maksun?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit palauttaa maksun joka alkuperäisesti suoritettiin PhorestPay-maksupäätteen kautta.

Alkuperäistä maksukorttia ei tarvitse esittää ja maksupäätettä ei tarvita maksun palauttamiseen jos alkuperäinen maksu tapahtui PhorestPay-maksupäätteen kautta. Palautus alkuperäiselle kortille tapahtuu automaattisesti.

Maksun palautus

Kun haluat palauttaa maksun, mene Hallinta > Kassa.

Käytä hakukenttiä avuksi löytääksesi oikean maksutapahtuman, josta haluat tehdä maksun palautuksen.

Kun olet löytänyt maksutapahtuman, klikkaa sitä ja sitten klikkaa Palautus

Maksun palautus ei kumoa ajanvarausta. Jos sinun täytyy kumota tai muokata maksuun yhteydessä olevaa ajanvarausta, käytä Mitätöi-painiketta kumotaksesi maksutapahtuman.

Valitse joko Luottokortti tai Pankkikortti maksutapa (voit valita vain alkuperäisen maksutavan jota asiakas käytti), sitten klikkaa Maksa viimeistelläksesi palautus.

PhorestPay maksutapa näkyy harmaana. Luottokortti tai Pankkikortti valitaan (riippuen kumpaa asiaskas käytti alkuperäisessä ostossa).

Asiakkaalle

Maksun palautuminen asiakkaan pankkitilille vie noin 3-5 arkipäivää.

Osittaisen myynnin palautus (osittainen palautus)

1. Mene Hallinta > Kassa
  2. Käytä näytöllä olevia hakukenttiä apuna löytääksesi oikean maksutapahtuman, klikkaa sitä
  3. Sitten klikkaa Palauta
  4. Klikkaa x jokaisen tuotteen ja/tai palvelun kohdalta jota et haluat mukaan palautukseen poistaaksesi ne.
  5. Jos sinun täytyy muuttaa palautettavaa tuotteen summaa, klikkaa Hinta haluamasi tuotteen kohdalta, sitten syötä summa jonka haluat palauttaa ja klikkaa (miinus) merkkiä.

1. Klikkaa OK
  2. Klikkaa Luottokortti tai Pankkikortti (riippuen mikä oli asiakkaan alkuperäinen maksutapa)

PhorestPay maksutapa näkyy harmaana. Luottokortti tai Pankkikortti valitaan tässä kohtaa (riippuen mikä oli asiakkaan alkuperäinen maksutapa).

1. Klikkaa Maksa viimeistelläksesi palautus.