Mikä on Asiakasyhteys vaihtoehdon tarkoitus?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit käyttää Asiakasyhteys vaihtoehtoa hyödyksi.

Mitä tarkoittaa Asiakasyhteys?

Asiakasyhteys on osio jota käytetään kahden asiakkaan yhdistämiseen. Yleisimmin sitä käytettäisiin esimerkiksi äidin ja tyttären tapauksessa, jossa tyttärellä ei ole matkapuhelinnumeroa tai muita itselleen omia yhteystietoja.

Esimerkki: Yhdistämällä äidin tyttären tietoihin saisi äiti kaikki tyttärensä tapaamiseen liittyvät vahvistusviestit, muistutustekstit jne. Tämä edellyttää sitä, että äiti on antanut yhteystietonsa (sähköposti ja matkapuhelinnumero) ja sallinut muistutussuostumukset. Huomio, että vahvistusviestit ja tapaamismuistutukset liittyvät kaikki Muistutussuostumuksiin. Kun taas markkinointiviestit liittyvät markkinointisuostumuksiin ja asiakkaalla on oikeus valita haluavatko he ottaa näitä vaihtoehtoja käyttöön.

Kuinka voin ottaa Asiakasyhteydet käyttöön?

1. Valitse Asiakkaat
  2. Klikkaa haluamaasi asiakasta
  3. Kirjoita Asiakasyhteys kenttään haluamasi asiakas tai valitse asiakkaan nimi klikkaamalla suurennuslasia
  4. Lopuksi klikkaa Tallenna