Kuinka muuttaa tuotteen tai palvelun hintaa ostotapahtumassa?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit muuttaa palvelun tai tuotteen hintaa ostotapahtuman aikana.

Jos haluat muuttaa Palvelun tai Tuotteen hintaa ostotapahtuman aikana, klikkaa Hintaa muokataksesi sitä ja syötä sitten haluamasi uusi hinta Palvelulle/Tuotteelle, lopuksi klikkaa OK. Tuotteen hinta päivittyy Osto näytölle.

Jos myyntitapahtuma on jo suoritettu ja haluat muuttaa hintaa, klikkaa tästä ohjeeseen.