Kuinka voin tarkastella ja tulostaa asiakkaan tulevat ja/tai menneet tapaamiset?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tarkistaa asiakkaan tulevat ajanvaraukset, kuinka voit tulostaa nämä tapaamiset ja kuinka voit tulostaa luettelon asiakkaan varaushistoriasta.

Historian katselu/tulostus Phorestissa

Siirry kohtaan Asiakkaat > Etsi ja klikkaa asiakasta avataksesi hänen profiilinsa > Varaushistoria

Jos haluat tulostaa varaushistorian, paina Tulosta historia. Jos haluat tulostaa tulevat varaukset, paina Tulosta tulevat varaukset.

Varaushistoria tulostus.png

Jos haluat tulostaa yksittäisen varauksen tiedot, paina haluamaasi varausta avataksesi sen tiedot ja klikkaa sitten Tulosta

Yksittäisen varauksen tulostus.png

Varaushistoria nettiajanvarauksessa & brändätyssä sovelluksessa

Asiakkaasi voivat myös tarkastella viimeisimpiä ja tulevia tapaamisiaan verkossa ja brändätyssä sovelluksessa (jos sinulla on sellainen). He voivat nähdä varaushistoriansa, jotka on varattu joko verkossa tai liikkeessä.

Asiakkaat voivat myös varata aikoja uudelleen varaushistoriastaan tai peruuttaa/muuttaa tulevia aikoja (edellyttäen, että se noudattaa peruutuskäytäntöäsi).

Nähdäkseen historiansa asiakkaat voivat kirjautua sisään nettiajanvaraukseen ja painaa Varaushistoria.

OB varaushistoria.png

Varaushistoria näyttää vain ajanvaraukset edelliseltä 6 kuukaudelta ja seuraavan 6 kuukauden ajalta.