Miten asetan uusien asiakkaiden tietojen (sähköposti/puhelinnumero) keräämisen pakolliseksi?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit asettaa tiimillesi pakolliseksi asiakas sähköpostien ja puhelinnumeroiden keräämisen kun he luovat uutta asiakasta Phorest järjestelmässä

Mene Hallinta > Asetukset > Asiakasasetukset

Valitse haluamasi vaihtoehto valikosta, kohdassa Uusien asiakkaiden tiedot, lopuksi klikkaa Tallenna.

• Puhelin & Sähköposti: Uuden asiakkaan voi luoda vain jos molemmat, puhelinnumero ja sähköpostiosoite on ilmoitettu
  • Jompikumpi: Uuden asiakkaan voi luoda vain jos jompikumpi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite on ilmoitettu
  • Vain puhelin: Uuden asiakkaan voi luoda jos puhelinnumero on ilmoitettu
  • Vain sähköposti: Uuden asiakkaan voi luoda jos sähköpostiosoite on ilmoitettu
  • Ei kumpikaan: Uuden asiakkaan voi luoda pelkästään etu ja sukunimellä

Hyödyllinen lisäasetus jonka avulla voit kehottaa henkilökuntaa keräämään asiakastietoja on Sähköpostikuitti asetus. Klikkaa tästä oppiaksesi miten se otetaan käyttöön.