Tämä artikkeli näyttää kuinka voit arkistoida/poistaa asiakkaan, jotta he eivät näy asiakasluettelossa mutta heidän tietonsa on mahdollista palauttaa.

Arkistointi tarkoittaa asiakkaan poistamista asiakasluettelosta ja se voidaan kumota milloin tahansa. Asiakastietoja ei poisteta järjestelmästä, vaan ne vain piilotetaan. Arkistoidut asiakastiedot sisältyy raportteihin eli arkistointi ei vaikuta raporttilukuihin.

Asiakkaan arkistoiminen

Siirry Asiakkaat-sivulle ja avaa asiakasprofiili painamalla asiakkaan nimeä.

Näyttökuva 2024-02-16 153009.png

Paina Toiminnot-painiketta, ja paina sitten Arkistoi

Näyttökuva 2024-02-16 153909.png

Tämä siirtää asiakkaan aktiivisesta luettelosta arkistoitujen luetteloon.

Asiakkaan löytäminen järjestelmästä

Jos et löydä asiakasta järjestelmästä, hän saattaa olla arkistoitu.

Siirry Asiakkaat-sivulle ja klikkaa Vain arkistoidut -valintaruutua nähdäksesi arkistoidut asiakkaat.

Näyttökuva 2024-02-16 154223.png

Miksi asiakas arkistoitiin?

Henkilökunnan jäsen on todennäköisesti arkistoinut asiakkaan ja siihen voi olla useita syitä. Jos haluat selvittää kuka asiakkaan on arkistoinut, voit tarkistaa sen Jäljestä.

Mene Asiakkaat > klikkaa Vain arkistoidut -valintaruutua > avaa asiakasprofiili klikkaamalla asiakkaan nimeä > Toiminnot > Jälki.

Näyttökuva 2024-02-16 154515.png

Täältä näet henkilökunnan jäsenen nimen, laitteen jolla he sen tekivät sekä arkistoinnin päivämäärän.