Tämä artikkeli kertoo kuinka arkistoida/poistaa asiakas, jotta he eivät näy asiakas luettelossa mutta heidän tietonsa on mahdollista palauttaa.

Arkistointi tarkoittaa asiakkaan poistamista asiakasluettelosta ja se voidaan kumota milloin tahansa. Asiakastietoja ei poisteta järjestelmästä, vaan ne vain piilotetaan. Arkistoidut asiakastiedot sisällytettään raportteihin eli arkistointi ei vaikuta raporttilukuihin.

Siirry Asiakkaat, sitten klikkaa haluamaasi asiakasta valitaksesi heidät ja valitse Arkistoi näytön alhaalta.

D0C9B0A8-3BDA-4425-8B22-B74378DACA2B.jpeg

Tämä siirtää asiakkaan aktiivisesta luettelosta arkistoitujen luetteloon.

 

En löydä asiakasta järjestelmästä?

Siirry Asiakkaat ja klikkaa Vain arkistoidut valintaruutua.

CE2A56E9-A47A-4F0A-9536-558EB879A75D.jpeg

 

Miksi asiakas arkistoitiin?

Henkilökunnan jäsen on todennäköisesti arkistoinut asiakkaan ja siihen voi olla useita syitä. Jos haluat selvittää kuka asiakkaan on arkistoinut, voit tarkistaa sen reitistä.

Asiakkaat > klikkaa Vain arkistoidut valintaruutua > kaksois klikkaa haluamaasi asiakasta > valitse Jälki näytön vasemmasta alareunasta.

1773D99A-B5E0-4FD9-A3ED-CFF4B913D26B.jpeg

Täältä näet henkilökunnan jäsenen nimen, sekä tietokoneen jolla he sen tekivät ja päivämäärän.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/5 koki tästä olevan apua