Palveluiden järjestyksen muuttaminen

Palveluiden järjestystä järjestelmässä ja nettiajanvarauksessa on mahdollista muuttaa.

Tässä ohje siihen:

Mene 'Hallinta' -> 'Asetukset' -> 'Online' -> 'Palvelulista'

Tarraamalla kiinni palvelukategorian vasemmanpuoleisesta ruudukosta, pystyt siirtämään palvelukategoriaa listalla. Sama pätee palveluissa. Ensin pitää klikata kategoria auki kohdasta 'Näytä palvelut'.

Kun lopuksi painat Sulje oikeasta alareunasta, muutokset tallentuvat.