Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit muuttaa palveluiden järjestystä järjestelmässä ja nettiajanvarauksessa.

Mene Hallinta > Asetukset > Online > Palvelulista

Näyttökuva 2023-03-22 085308.png

Voit siirtää palvelukategoriaa viemällä hiiren vasemmanpuoleisen ruudukon päälle ja tarraamalla siitä kiinni (pidä hiiren vasenta näppäintä pohjassa). Voit nyt liikuttaa palvelukategoriaa listalla haluamaasi kohtaan. Kun olet siirtänyt kategorian ja päästät siitä irti, uusi järjestys päivittyy automaattisesti.

Voit muuttaa myös palveluiden järjestystä. Ensin pitää klikata palvelukategoria auki kohdasta "Näytä palvelut"

Palvelulista-muutokset-online-vi (1).gif