Kuinka voin muuttaa nettiajanvarauksen peruutusaikaa?

Voit muuttaa peruutusaikaasi siirtymällä kohtaan Hallinta > Asetukset > Online > Ajanvaraussäännöt.

Kun olet päivittänyt peruutusajan, paina Tallenna

Huomio: Phorest asettaa oletusarvoisesti peruutusajaksi 24 tuntia.

Näyttökuva 2023-10-11 144332.png

Asiakkaat eivät voi perua tai siirtää aikojaan verkossa peruutusajan sisällä. Sinä ja henkilökuntasi voitte kuitenkin tarvittaessa peruuttaa tai muuttaa varausta.

Nettiajanvaraus

Peruutusajan kesto näkyy myös lopullisessa varausvahvistusnäytössä, kun varaat ajan verkossa.

Näyttökuva 2024-04-25 120513.png

Tämän osion tekstiä ei voi muokata tällä hetkellä.