Kuinka laitan äänet pois päältä PhorestPay-maksupäätteestäni?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit poistaa maksutapahtuman piippausäänen PhorestPay-maksupäätteestäsi.

Pyyhkäise sormellasi maksupäätteen näyttöä vasemmasta reunasta oikealle, klikkaa Asetukset ja syötä PIN-koodi 07139

Kun olet asetuksissa, mene kohtaan Ääni > paina sanaa Maksuääni muuttaaksesi asetusta.

Tällä hetkellä valintaruudun napauttaminen ei muuta asetusta. Varmistathan, että napautat sanaa Maksuääni

Kun asetus on pois käytöstä, paina Takaisin ja Takaisin uudelleen palataksesi päänäytölle.