PhorestPay-maksupäätteeni ei lataudu kunnolla. Mitä voin tehdä?

Tämä artikkeli näyttää, mitä tehdä, jos PhorestPay-maksupäätteen akku ei kestä tai jos näyttö sammuu äkillisesti.

Varmista, että latauskaapeli on oikeassa portissa

Tarkista ensin, että latauskaapeli on asetettu latausporttiin, ei kuulokeliitäntään.

Kuulokeliitäntä sijaitsee päätteen vasemmassa reunassa ja on merkitty 🎧 kuulokesymbolilla.

Latausportti sijaitsee päätteen oikeassa reunassa ja on merkitty 🗲 salaman symbolilla.

Varmista, että USB-portti/pistokesovitin on yhteensopiva

Latausjohto voidaan kytkeä mihin tahansa USB-A-virtalähteeseen, ja sen minimiteho on 5V-2A (10W)

Monet puhelimen laturit ovat 5V-1A (5W) ja eivät lataa maksupäätettä riittävästi. Useimmat iPadin/tabletin virtalähteet ovat 5V-2A (10W) ja lataavat maksupäätteen.

Ei ole suositeltavaa ladata päätettä tietokoneen kautta. Tällä latausmenetelmällä ei taata riittävää tehoa laitteen riittävään lataamiseen.

Onko latauksen kanssa edelleen ongelmia?

Jos PhorestPay-maksupäätteessäsi on edelleen lataus-/virtaongelmia yllä olevien tarkistusten jälkeen, olethan yhteydessä tukitiimiimme, niin autamme sinua mielellämme.