Kuinka lähetän automaattisen jälkihoito sähköpostin asiakkaalle ajanvarauksen jälkeen?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit ajoittaa ajanvarauksen jälkeisen hoito-ohje sähköpostin lähetyksen asiakkaalle.

Arvostelujen Pyytäminen

Tämä artikkeli kertoo kuinka lähettää hoito-ohje sähköposti asiakkaalle joka kävi tietyssä palvelussa/hoidossa. Jos haluat oppia kuinka voit pyytää automaattisesti arvosteluja asiakkailta, klikkaa tästä

Huomio: Tämä lähetetään vain asiakkaille jotka ovat hyväksyneet Sähköposti Markkinoinnin. Jos haluat saada lisää tietoa asiakkaiden markkinointi suostumuksista, klikkaa tästä ohjeeseen.

Sähköpostin Luominen

Mene Markkinointi > Kirjoita sähköposti.

Valitse Käytä vanhaa sähköpostieditoria

Seuraavalla sivulla, luo haluamasi hoito-ohje sähköposti jonka haluat lähettää. Sinun täytyy luoda tämä sähköposti joko jokaiselle Palvelulle johon haluat lisätä hoito-ohjeen tai Palvelukategorialle

Suosittelemme, että luot erikseen jokaiselle Palvelulle oman hoto-ohje sähköpostin, jolloin voit sisältää yksityiskohtaisempia jälkihoito ohjeita palvelusta.

Jos luot sähköpostin Palvelukategorialle, on suositeltavaa tarkistaa siihen sisältyvät palvelut varmistaakseen, että hoito-ohjeet koskevat kaikkia Palvelukategorian palveluita.

Kun olet luonut sähköpostin, klikkaa Lähetä testisähköposti ja syötä sähköpostisi jotta voit tarkastella sähköpostia ennen kuin se lähetetään asiakkaille. Kun olet tyytyväinen sähköpostiin klikkaa Seuraava.

Lisäsuodattimien Asetus

Seuraavalla sivulla voit asettaa Lisäsuodattimet varmistaaksesi, että sähköposti lähetetään asiakkaille vain ajanvarauspäivän iltana.

Klikkaa Lisäsuodattimet, varmista, että Noudata kaikkia sääntöjä on valittuna ja sitten käytä seuraavia kolmea säätöä varmistaaksesi, että asiakas saa sähköpostin ajanvarauspäivänä.

Jos Sähköposti koskee tiettyä Palvelua

• Mikä tahansa käynti < (Enemmän) 1
  • Mikä tahansa käynti > (Vähemmän) 0
  • Palvelu [Palvelun nimi]

Jos Sähköposti koskee tiettyä Palvelukategoriaa

• Mikä tahansa käynti < (Enemmän) 1
  • Mikä tahansa käynti > (Vähemmän) 0
  • Palvelukategoria [Palvelukategorian nimi]

Huomio: Ylläolevat asetukset lähettävät sähköpostin samana päivänä kuin ajanvaraus. Voit kuitenkin halutessasi säätää Mikä tahansa käynti - Enemmän (päiviä) 1 asetusta myöhemmälle esim. 'Mikä tahansa käynti - Enemmän (päiviä) 2' jolloin sähköposti lähetetään asiakkaalle 1 päivä käynnin jälkeen, tai 'Mikä tahansa käynti - Enemmän (päiviä) 3' jolloin sähköposti lähetetään asiakkaalle 2 päivää käynnin jälkeen jne.

Kun olet asettanut säännöt, klikkaa Näytä vastaanottajat ja näet listan asiakkaista joilla on ajanvaraus joka liittyy asettamiisi palvelu/palvelukategoria sääntöihin ja jotka ovat hyväksyneet sähköposti markkinoinnin. Klikkaa Seuraava jatkaaksesi.

Sähköposti lähetetään vain asiakkaille joiden ajanvaraukset on suoritettu ja maksettu.

Ajasta Sähköposti Lähettämään Toistuvasti

Seuraavaksi, sinun täytyy ajastaa sähköposti tietylle kellonajalle joka päivä.

Anna luomallesi sähköpostille tunnistettava nimi (auttaa löytämään jos haluat joskus lopettaa lähettämisen), sitten klikkaa Lähetä myöhemmin vaihtoehtoa.

Jätä nykyinen päivä aloituspäiväksi ja aseta aika milloin haluat lähettää sähköpostin. Asettama aika kannattaa asettaa illaksi kun yrityksesi on jo kiinni etkä ota uusia ajanvarauksia päivälle.

Aseta Toisto kohtaan Päivittäin, Toiston tyyppi kohtaan Joka 1 Päivä(t) ja Aikaväli kohtaan Ei päättymispäivää.

Viimeistelläksesi, klikkaa Lähetä. Tästä päivästä lähtien asiakas saa sähköpostin illalla jos hän on käynyt kyseisessä Palvelussa (tai palvelussa joka on Palvelukategoriassa jos valitsit Palvelukategoria asetuksen).

Toista tämä kaikkiin Palveluihin tai Palvelukategorioihin joihin haluat lisätä jälkihoito ohjeet sähköpostilla.

Jos haluat joskus lopettaa sähköpostien lähettämisen, klikkaa tästä ohjeeseen miten se tehdään.