Miten lisään uuden huoneen tai laitteen?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit luoda uuden huoneen tai laitteen käytettäväksi palveluissa.

Mene Hallinta > Asetukset > Tilat, sitten klikkaa joko Laitteet tai Huoneet. Klikkaa Lisää uusi luodaksesi uuden laitteen tai huoneen, tai klikkaa olemassa olevan laitteen tai huoneen nimeä muokataksesi sitä.

Anna laitteelle tai huoneelle nimi, lisää kuvaus halutessasi, ja valitse väri. Väri lisätään laite- tai huonesarakkeen yläosaan, Ajanvaraukset näytölle.

Huonetta lisätessäsi aseta myös huoneen kapasiteetti eli kuinka monta asiakasta huoneessa voi olla samaan aikaan (esim. 1 tai 2).

Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Näyttökuva 2024-01-10 093856.png

Huoneen tai laitteen poistaminen

Voit myös poistaa huoneita ja laitteita joita olet luonut. Klikkaa poistettavaa huonetta tai laitetta ja paina Poista.

Näyttökuva 2024-01-10 093915.png

Seuraava askel!

Seuraavaksi sinun on määritettävä joitain palveluita uudelle huoneelle tai laitteelle. Klikkaa tästä nähdäksesi, kuinka se tehdään.