Miten lisään uuden Huoneen tai Laitteen?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda uuden Huoneen tai Laitteen käytettäväksi Palveluissa.

Mene Hallinta > Asetukset > Tilat, sitten klikkaa joko Laitteet tai Huoneet. Klikkaa Lisää Uusi luodaksesi uusi Laite tai Huone, tai klikkaa olemassa olevan laitteen tai huoneen nimeä muokataksesi sitä.

Anna Laitteelle tai Huoneelle Nimi, lisää Kuvaus jos haluat ja valitse Väri. Väri lisätään Laite tai Huone sarakkeen yläosaan, Ajanvaraukset näytölle.

Huonetta lisätessäsi aseta myös huoneen kapasiteetti eli kuinka monta asiakasta huoneessa voi olla samaan aikaan (esim. 1 tai 2)

Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

(Voit myös poistaa mitä tahansa huoneita joita olet luonut. Klikkaa poistettavaa huonetta tai laitetta ja paina Poista.)

Seuraava askel!

Seuraavaksi sinun on määritettävä joitain palveluita uudelle Huoneelle tai Laitteelle. Klikkaa tästä päästäksesi artikkeliin joka neuvoo siinä.