Kuinka valita veroluokka palveluille tai tuotteille?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit valita veroluokan kaikille haluamillesi tuotteille ja palveluille

Mene Hallinta > Asetukset > Talous > Veroluokat

Talous - Veroluokat.png

Klikkaa Käytä palveluveroa tarkastellaksesi Palveluita, tai Käytä tuoteveroa tarkastellaksesi Tuotteita.

Huomio: Jos sinun täytyy luoda uusi veroluokka, klikkaa tästä ohjeeseen.

Käytä Valitse palvelukategoria/Valitse tuotekategoria valikkoa valitaksesi minkä Palvelukategorian/Tuotekategorian halut lisätä tähän veroluokkaan, tai valitse Kaikki lisätäksesi kaikki.

Huomio: Jos sinun tarvitsee muuttaa veroluokkaa vain tietyille palveluille/tuotteille, sinun täytyy toistaa nämä vaiheet askel askeleelta jokaiseen palvelu-/tuotekategoriaan.

Valitse ALV-kanta kohdassa, klikkaa haluamaasi veroprosenttia jonka haluat lisätä. Kun olet valmis klikkaa lopuksi OK