Kuinka lähetän lahjakortin asiakkaalle sähköpostitse?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka ostettu lahjakortti lähetetään/lähetetään uudelleen asiakkaalle sähköpostitse.

Viimeisin versio Phorestista vaaditaan

• Työpöytäversio .150 tai uudempi vaaditaan. Jos käytät vanhempaa versiota ja sinun on päivitettävä, saat uusimman version tältä sivulta.

Siirry kohtaan Hallinta > Lahjakortit, ja käytä näytön yläreunan hakukenttiä löytääksesi asiakkaan lahjakortin.

Kun olet löytänyt oikean lahjakortin, avaa lahjakortin tiedot kaksoisnapauttamalla sitä.

Seuraavaksi klikkaa Lähetä lahjakortti sähköpostitse, syötä asiakkaan sähköposti ja klikkaa OK lähettääksesi.

Asiakas saa tämän jälkeen lahjakortin sähköpostitse.

Walk-In lahjakortit

Et voi lähettää sähköpostitse lahjakorttia, kun se on liitetty Walk-In -asiakaskorttiin (Ei ajanvarauksella). Lahjakortti on määritettävä uudelleen todelliseen asiakaskorttiin, ennen kuin se voidaan lähettää sähköpostitse asiakkaalle. Katso tästä ohjeesta, kuinka lahjakortti määritetään uudelleen.