Kuinka lataan ja asennan Phorestin Windows- tai Mac-tietokoneelle?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Phorest-sovellus ladataan ja asennetaan Windows- tai Mac-tietokoneelle.

Siirry Phorestin lataussivulle ja napsauta Lataa tästä-painiketta Windowsin tai Macin kohdalta.

Screenshot 2021-02-25 at 14.16.21.png

Käynnistä Phorest-asennus valitsemalla pyydettäessä Suorita/Käynnistä.

Sen jälkeen kun olet asentanut Phorestin tietokoneellesi ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään rekisteröimään uusi lisenssiavain ja salasana.

Jos sinulla on lisenssiavain ja salasana, kirjoita ne tähän ja napsauta Register. Jos sinulla ei ole lisenssiavainta, napsauta täsavataksesi ohjeet uuden Phorest-lisenssiavaimen luomiseen.

Huom: Lisenssiavaimen luominen edellyttää, että tietokoneellasi on jo pääsy Phorestiin. Jos tietokoneellasi ei ole pääsyä Phorestiin, mutta tarvitset lisenssiavaimen, ota yhteyttä osoitteeseen tuki@phorest.fi

Vinkki: kopioi & liitä

Pystyt liittämään ja kopioimaan tekstiä nopeasti, jos napsautat, vedät hiiren haluamasi tekstin yli ja:

Windowsilla: Paina Ctrl+C kopioidaksesi, ja Ctrl+V liittääksesi
  Applen Macilla: Paina Command+C kopioidaksesi, ja Command+V liittääksesi

Kun olet liittänyt rekisteröintiavaimen ja salasanan, napsauta rekisteröidy ja Phorestin pitäisi avautua.

Sinun tarvitsee tehdä tämä vain kerran aktivoidaksesi Phorestin uudelle tietokoneelle!