Kuinka luon uuden Phorest lisenssiavaimen?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit luoda uuden lisenssiavaimen Phorest-järjestelmässä.

Mene Phorest järjestelmässä kohtaan Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit

Klikkaa Lisenssiavaimet välilehteä näytön yläreunassa.

Täällä näet listan nykyisistä lisenssiavaimista.

Luodaksesi uuden lisenssiavaimen, paina Luo uusi lisenssiavain -painiketta.

Licenses Fin.png

Anna lisenssiavaimellesi nimi ja paina Luo. Tämän jälkeen uusi lisenssiavain on luotu.

Hyödyllinen vinkki!

Anna lisenssiavaimellesi yksinkertainen nimi, esimerkiksi "Katin kotitietokone" tai "Kampaamon tietokone". Näin sinun on helpompi hallinnoida lisenssiavaimia tulevaisuudessa kun tiedät, mitkä lisenssiavaimet on määritelty millekin tietokoneelle.

Name license Fin.png

Nähdäksesi lisenssiavaimen ja salasanan, paina kerran luomaasi lisenssiä.

Licenses 2 Fin.png

Huomio! Lisenssiavaimia voidaan käyttää vain kerran, mikä tarkoittaa sitä, että et voi käyttää samaa lisenssiavainta kuin yhdellä tietokoneella. Sinun tulee siis luoda uusi lisenssiavain jokaiselle uudelle tietokoneelle.

Jos lisenssiavain luodaan jollekin toiselle ja sinä haluat lähettää tiedot hänelle, paina tästä saadaksesi lisäohjeita siitä, miten jakaa lisenssiavain.