Kuinka käsittelen pieniä käteisvaroja?

Tämä artikkeli antaa sinulle yleiskuvan siitä, miten käsitellään pienen käteisen / muiden kulujen nostoja ja talletuksia.

Jos haluat oppia lisää tämänkaltaisista alueista Phorest-järjestelmässäsi, ilmoittaudu Phorest Academy -sovelluksen Aloita Phorest -sarjaan - verkossa, on-demand-tilassa ja tien päällä oppimisesta kiireisille salonki-ammattilaisille .

Jos sinun on poistettava käteislaatikosta käteisvaroja salonkikuluja varten, sinun on kirjattava tämä Petty Cashiin . Napsauta ostonäyttöä ja valitse sitten Petty Cash

Jos nostat käteistä, valitse Nosto, kirjoita tiedot Kuvaus- osioon ja napsauta Avaa kassalaatikko.

Palataksesi käteistä, noudata samoja ohjeita kuin yllä, mutta napsauta Talleta ja muuta kuvausta (esim. 'Vaihda salonkitarvikkeista') ja napsauta Avaa kassalaatikko.

Tallenne tästä nostosta näkyy sitten tapahtumissasi ja käteisellä Raportit.

Voit tarkastella näitä tapahtumia myös taloudellisissa raporteissa, napsauta tätä nähdäksesi, mistä löydät ne.