Kuinka muokkaan työntekijän sisäänkirjautumisen aikaa?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muokata työntekijän sisäänkirjautumisen aikaa, jos he kirjasivat itsensä sisään väärään aikaan.

Aloita menemällä Hallinta > Henkilöstö

Klikkaa sitten työntekijän nimeä, jonka kirjautumista haluat muokata.

Henkilöstö - tekijän nimi.png

Klikkaa sitten Ajanhallinta-osiota nähdäksesi tekijän kellokorttimerkinnät.

Näyttökuva 2024-02-22 140420.png

Klikkaa päivämäärää jota haluat muokata > muokkaa sisäänkirjautumisen ja/tai uloskirjautumisen aikaa tarpeen mukaan > paina Tallenna.