Kuinka poistan henkilökunnan jäsenen Phorestista?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit arkistoida aktiivisen työntekijän Phorest-järjestelmässäsi.

Henkilökunnan jäsenen poistamiseen Phorestista on muutama vaihe. Sinun on poistettava heidän käyttöoikeutensa, poistettava heidän työvuoronsa, sovittava uudelleen olemassa olevat ajanvaraukset ja lopuksi arkistoitava tekijä järjestelmästä. Jokainen näistä vaiheista on kuvattu alla.

Huomio! Et voi poistaa henkilöstöprofiilia pysyvästi, koska se on linkitetty yrityksen tietoihin, kuten myynteihin, palveluhistoriaan jne.

Poista tekijän pääsyoikeudet

Mene Hallinta > Henkilöstö ja klikkaa sen työntekijän nimeä, jonka haluat poistaa, niin saat esiin hänen henkilöstöprofiilinsa.

Näyttökuva 2023-11-03 151640.png

Näet Sähköposti-kentän henkilöstön jäsenen profiilissa. Poista sähköposti tästä laatikosta, jos haluat poistaa heidän pääsynsä Phorest Go -mobiilisovellukseen. Klikkaa sitten oikeassa alakulmassa olevaa Tallenna-painiketta.

Näyttökuva 2023-11-03 151937.png

Poista tekijän työvuorot

Mene Hallinta > Vuorolistat ja klikkaa poistettavan työntekijän vuoroa

Työvuoron muokkaus.png

Klikkaa sitten oikealle ilmestyvän näytön alareunassa olevaa Poista-painiketta.

Työvuoron poisto 1.png

Valitse Poista useita, klikkaa jokaista viikonpäivää ja valitse sitten Poista.

Työvuoro kaikkien poisto.png

Varausten uudelleen sopiminen & Arkistointi

Jos työntekijällä on tulevia tapaamisia, saat tämän viestin:

Näyttökuva 2023-11-03 153600.png

Saat Tulevat ajanvaraukset -raportin näytölle, josta voit tarkistaa tulevien ajanvarausten tiedot.

Tämän jälkeen voit käydä Ajanvaraukset-näytön läpi siirtämällä ja ajoittamalla näitä tapaamisia tarpeen mukaan.

Kun tämä on tehty, voit palata kohtaan Hallinta > Henkilöstö > klikkaa kerran arkistoitavan työntekijän vasemmalla puolella olevaa valintaruutua ja paina Arkistoi-painiketta näytön yläreunassa.

Näyttökuva 2023-11-03 154547.png

Tekijän toistuvat raportit

Jos työntekijälle lähetetään automaattisia raportteja, katso tämä ohje nähdäksesi, kuinka näiden lähettäminen voidaan lopettaa.