Yleiskatsaus henkilöstölle maksetuista provisioista tietyltä aikaväliltä.

Tämä raportti näyttää yhteenvedon henkilöstölle suoritettavasta palkkiosta. Provisiot on luotava ja aktivoitava Phorestissa, jotta tämä raportti toimisi oikein.

Klikkaa tästä saadaksesi ohjeet siihen, miten henkilöstö palkkiot luodaan Phorestissa. Muuten voit käyttää apuna Henkilöstön suorituskyky raporttia laskeaksesi provisiot.

Mistä Tämä Raportti Löytyy

Tämä raportti löytyy menemällä Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit > Henkilöstö

Huomaa: Palkkiot koskevat valitsemaasi ajanjaksoa. Joten jos käytät palkkioita viikoittain, suorita raportti joka viikko. Jos käytät palkkioita kuukausittain, suorita raportti kuukausittain.

Työntekijän nimi

Tämä on palvelua, kursseja ja tuotteita myyvän henkilökunnan jäsen.

Palvelut ilman alv.

Tämä on kaikkien työntekijöiden valitun ajanjakson aikana myymien palvelujen kokonais netto.

Sarjahoidot ilman alv.

Tämä on kaikkien henkilökunnan jäsenten myymien kurssien netto valitulla ajanjaksolla.
Sarjahoidot lasketaan kunkin henkilökunnan jäsenen suorittamien asiakaskäyntien perusteella, ei myytyjen sarjahoitojen mukaan.

Tuotteet ilman alv.

Tämä on kaikkien työntekijöiden myymien tuotteiden netto valitulla ajanjaksolla.

Yhteensä ilman alv.

Tämä on kaikkien myytyjen palvelujen, kurssien ja tuotteiden kokonais netto.

Provisio

Tässä sarakkeessa näkyy kunkin henkilöstön jäsenen valitsemana aikana ansaitsemat palkkiot (palveluista, kursseista ja tuotteista).

Käytä korkeinta prosenttia koko summaan:

Ennen raportin laatimista Käytä korkeinta prosenttia koko summaan vaihtoehto antaa porrastetussa palkkio järjestelmässä oleville työntekijöille korkeamman palkkio tason siitä kokonaismäärästä, jonka he ovat saaneet, kun taso saavutetaan.