Kuinka luon eri osastoja Phorestissa?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda osastoja Phorestissa, jotta voit jakaa kalenterinäkymäsi yrityksesi eri osa-alueille.

Voit jakaa järjestelmän kautta yrityksesi eri osastoihin esim. Hius, Kauneus jne. jotta ajanvarauskalenterisi olisi mahdollisimman optimaalinen.

Askel askeleelta ohje

Osaston luominen

Mene Hallinta > Asetukset > Tilat > Osastot

Klikkaa Lisää, kirjoita osaston nimi ja sitten klikkaa OK.

Palvelun kohdistaminen osastolle

Kun olet luonut kaikki haluamasi osastot, sinun on kohdistettava, mitkä Palvelut kuuluvat kullekkin osastolle. Aloita klikkaamalla Kohdista osastot.

Klikkaa oikeanpuoleista saraketta josta aukeaa osasto valikko. Klikkaa haluamaasi osastoa  määrittääksesi kaikki kyseisen kategorian palvelut osastolle.

Jos haluat kohdistaa yksittäisiä Palveluita osastoille koko palvelukategorian sijasta, klikkaa mustan kolmion kohdassa olevaa haluamaasi palvelu kategoriaa laajentaaksesi palvelun näkymää. Sieltä voit kohdistaa palvelut kullekkin osastolle.

Klikkaa Tallenna, kun olet valmis.

Seuraava vaihe

Klikkaa tästä oppiaksesi miten kohdistaa henkilöstön jäsen tietytyyn osastoon.

Klikkaa tästä oppiaksesi miten näyttää osasto näkymä ajanvarauskalenterissasi.

Voit myös suorittaa Myynti osastottain raportin kerätäksesi taloudellisia tietoja kustakin osastosta. Saat lisätietoja miten suorittaa kyseinen rapotti klikkaamalla tästä.