Kuinka otan sähköiset lahjakortit käyttöön?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit määrittää ja myydä sähköisiä lahjakortteja.

Video-ohje (englanniksi)

Asteittaiset ohjeet

Sähköiset lahjakortit ovat yksi keino saada lisämyyntiä ja samalla vähentää paperin määrää liikkeessäsi. Se on must-have toiminto jokaiselle yritykselle.

Mene Hallinta > Asetukset > Online

Siirry Lahjakorttien myynti -välilehdelle, ja muuta Haluatko myydä lahjakortteja verkossa? -kohtaan Kyllä.

Näyttökuva 2023-10-16 120105.png

Kun Sähköiset lahjakortit on otettu käyttöön, nettiajanvaraukseenne tulee automaattisesti painike, jonka kautta asiakas pääsee ostamaan sähköisiä lahjakortteja. Katso täältä kuinka lahjakorttien myynti verkossa toimii.

Lisäksi voit kopioida sähköisten lahjakorttien linkin (ks. alla oleva kuva) ja lisätä sen nettisivuillenne, niin asiakkaat pääsevät ostamaan lahjakortteja myös nettisivujenne kautta.

Sähköisiin lahjakortteihin tulee automaattisesti näkyviin voimassaoloaika, joten samalla kun otat sähköiset lahjakortit käyttöön, on hyvä muistaa tarkistaa Lahjakortin voimassaoloaika -asetus.

Saat tarkistettua ja tarvittaessa muutettua asetuksen täällä: Hallinta > Asetukset > Kassa

Aktivoimalla sähköiset lahjakortit käyttöönne, hyväksytte seuraavat ehdot. Lahjakorttimaksuista peritään 2,9% + 0,25€ käsittelymaksu. Kaikki kulut vähennetään ennen tulojen tilittämistä pankkitilillenne. Lahjakortin maksimisummaksi on asetettu 1000€. Tämän summan on asettanut maksujen käsittelykumppanimme.