Kuinka lisään tai poistan tuotteita verkkokaupasta?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit lisätä tai poistaa tuotteita verkkokaupasta.

Asteittainen ohje

Mene Hallinta > Verkkokauppa

Seuraavaksi näet listan kaikista tuotteistasi Phorest-järjestelmässä. Voit käyttää Etsi tuotteen nimellä ja Tuotemerkki kohtia löytääksesi tietyn tuotteen.

Ennen kuin asetat tuotteen myyntiin verkkokauppaan suosittelemme, että lisäät ensin kuvan ja tuotteen kuvauksen. Voit tehdä tämän klikkaamalla tuotteen nimeä

Seuraavalla näytöllä voit manuaalisesti lisätä kuvan ja kuvauksen tuotteesta tai voit klikata Automaattinen haku jolloin järjestelmä etsii automaattisesti tuotetiedot.

Huomio: Phorest yrittää löytää tuotteen tiedot viivakoodin perusteella. Jos tuotteessa ei ole viivakoodia, katso tästä ohje miten lisätä/päivittää tuotteen viivakoodi.

Kun olet tyytyväinen tuotteen tietoihin, klikkaa Saatavilla Netissä -vaihtoehto kohtaan Kyllä. Toista tämä prosessi kaikkiin tuotteisiin, joita haluat myydä verkkokaupassa.

Poistaaksesi tuote verkkokaupan myynnistä, aseta Saatavilla Netissä -vaihtoehto kohtaan Ei

Jokaisella tuotteella on oma yksilöllinen linkki, jonka avulla voit halutessasi mainostaa tuotetta kampanjassa.

Tuote tulee heti myyntiin verkkokauppaan kun olet asettanut Saatavilla-vaihtoehdon kohtaan Kyllä.

Tuote poistuu heti verkkokaupasta jos asetat Saatavilla-vaihtoehdon kohtaan Ei.