Kuinka asetan Phorestin kirjautumaan automaattisesti ulos tietyn ajan kuluttua?

Tämä artikkeli kertoo miten automaattinen uloskirjautumis ominaisuus otetaan käyttöön pin-koodien yhteydessä.

Voit asettaa Phorestin kirjaamaan henkilökunnan automaattisesti ulos tietyn ajan käyttämättömyyden jälkeen.

Tämä on asetus, joka on otettava käyttöön kohdassa Hallinta > Asetukset> Kassa > Laite

Syötä haluamasi aika Automaattinen PIN-koodien uloskirjaus kenttään. Huomaa, että syötetty aika perustuu minuutteihin. Automaattisen uloskirjautumisen vähimmäisaika on 1 minuutti.

Henkilökunta voi myös kirjautua ulos Phorestista manuaalisesti valitsemalla näytön alaosassa olevan lukko kuvakkeen.