Tämä artikkeli kertoo kuinka voit vaihtaa tuotteen toiseen.

Ohje Askel Askeleelta

Ensimmäiseksi, seuraa ohjeita Kuinka suoritan palautuksen tuotteesta asiakkaalle? mutta älä seuraa ohjeita siitä kuinka suorittaa maksu artikkelin lopussa. Vaan teen näin:

Kun olet lisännyt tuotteen palautettavaksi, klikkaa Tuotteet valitaksesi tuote johon asiakas haluaa vaihtaa. Käytä viivakoodi kenttää tai klikkaa Valitse painiketta etsiäksesi tuote.

Kun molemmat tuotteet on lisätty, vaihto on valmis ja voit klikata Maksa. Jäljellä oleva erotus summa lasketaan automaattisesti. Jos olet velkaa asiakkaalle vaihdosta, erotuksen arvo on korostettu Punaisella.

Jos vaihdosta jää maksettavaa valitse käytettävä Maskutapa ja sitten klikkaa uudelleen Maksa viimeistelläksesi maksutapahtuma.