Usein kysyttyjä kysymyksiä sarjahoidoista

Tässä artikkelissa kerrotaan, mistä löydät tietoa sarjahoidoista.

Kuinka luon sarjahoidon?

Mene Hallinta > Sarjahoidot ja klikkaa + Lisää sarjahoito -painiketta. Syötä sarjahoidon tiedot ja klikkaa Tallenna lopettaaksesi.

Jos haluat tarkemmat ohjeet sarjahoidon lisäämiseen, klikkaa tästä.

Kuinka voin myydä sarjahoidon?

Siirry Osto-näytölle > Valitse asiakas > Paina Sarjahoidot > Valitse myytävä sarjahoito > Suorita myyntitapahtuma loppuun.

Kuinka asiakas lunastaa sarjahoidon?

Ajanvarauksen luomisen yhteydessä, jos asiakkaalla on sarjahoito käytettävissä, se näkyy Kategoria-valikossa.

Varataksesi käynnin asiakkaan sarjahoidosta, klikkaa Kyllä ja valitse sitten käynti.

Miten sarjahoidot vaikuttavat raportointiin?

Talous- ja myyntiraportit näyttävät sarjahoidon myyntipäivän ja tuotot.

Henkilöstön suorite- ja provisioraportit päivitetään aina, kun käynti lunastetaan.

Muita hyödyllisiä tietoja

• Näet täydellisen luettelon sarjahoidon ostaneista asiakkaista siirtymällä kohtaan Hallinta > Sarjahoidot > Asiakkaiden sarjahoidot. Täällä voit myös muokata jäljellä olevien minuuttien tai käyntien määrää, joita asiakkaalla on jäljellä. Sarjahoidon tiedot ovat myös saatavilla asiakkaan profiilissa, samoin kuin hänen lunastettujen käyntien historia.
  • Tällä hetkellä sarjahoitoja ei voi myydä verkossa. Jos asiakas on jo kuitenkin ostanut sarjahoidon ja varaa sitten palvelun verkosta kyseiseen palveluun, Phorest vähentää palvelun sarjahoidosta automaattisesti. Tämä toimii vain, jos asiakas varaa palvelun, jota käytettiin tämän sarjahoidon rakentamiseen Phorestissa. Saat lisätietoja painamalla tästä.