Kuinka luon kustomoidun digitaalisen konsultaatiolomakkeen?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka luodaan ja julkaistaan muokattava digitaalinen konsultaatiolomake.

Video (englanniksi): Luo ja julkaise digitaalinen konsultaatiolomake

Asteittainen ohje

Mene Hallinta > Lomakkeet, ja klikkaa Luo uusi lomake aloittaaksesi.

Valitse seuraavaksi, haluatko luoda oman kustomoidun lomakkeen vai käyttää jotakin Phorestin valmiista lomakepohjista

Huomautus: Voit käyttää Valmista lomakepohjaa ja muokata sitä yrityksellesi sopivaksi.

Jos luot oman kustomoidun lomakkeen, aloita antamalla lomakkeelle nimi ja paina Luo.

Anna seuraavaksi lomakkeelle kuvaus

Näyttökuva 2023-10-06 142254.png

Valitse palvelut, joita tämä lomake koskee. Valitse kokonainen palvelukategoria tai käytä pudotusvalikon nuolta valitaksesi tietyn palvelun palvelukategorian sisällä.

Näyttökuva 2023-10-06 142731.png

Valitse Tiheys, kuinka usein asiakkaiden on täytettävä lomake.

Näyttökuva 2023-10-06 142904.png

Vastuuvapauslauseke ja Tietosuojaseloste ovat pakollisia, jotta lomake on GDPR-yhteensopiva. Nämä näkyvät automaattisesti kaikissa lomakkeissa ylä- ja alareunassa.

Aloita lomakkeen rakentaminen klikkaamalla Lisää-painiketta.

Näkyviin tulee luettelo valmiista osioista. Valitse mikä tahansa vaihtoehto lisätäksesi sen lomakkeeseen.

Näyttökuva 2023-10-06 143232.png

Kysymystyypit selitettynä

Valmiit pohjat: Voit valita valmiista kysymyspohjista (Asiakkaan yhteystiedot, Terveystiedot, ja Markkinointi). Näiden tiedot päivittyvät suoraan asiakaskortissa oleviin vastaaviin kohtiin, kun asiakas on täyttänyt lomakkeen.

Tee oma: Voit luoda täysin oman kysymyksen ja valita haluamasi vastaustyypin.

Design: Voit lisätä otsikoita ja tekstilaatikoita, johon voit kirjoittaa esimerkiksi lisätietoja tai ohjeita.

Kysymyksien lisäys lomakkeeseen

Klikkaa Yhteystiedot-osiota. Luettelo yhteystiedoista tulee näkyviin. Valitse, mitä tietoja asiakkaalta vaaditaan. Klikkaa Lisää lomakkeeseen

Näyttökuva 2023-10-06 143933.png

Klikkaa kohtaa Terveydentila. Lisää terveystiedot, joista asiakkaiden pitää tiedottaa hoidon suorittamiseksi. Klikkaa Lisää lomakkeeseen

Näyttökuva 2023-10-06 144718.png

Klikkaa Yleinen kysymys -osiota. Klikkaa avattavaa valikkoa ja valitse haluamasi vastaustyyppi. Kysymyksiin on monia erilaisia vastausvaihtoehtoja. Klikkaa Lisää lomakkeeseen.

Näyttökuva 2023-10-06 145111.png

Klikkaa Markkinointi-osiota. Tämä antaa asiakkaalle mahdollisuuden antaa/poistaa suostumuksensa salongin markkinoinnista. Klikkaa Lisää lomakkeeseen

Näyttökuva 2023-10-06 145311.png

Klikkaa Otsikko lisätäksesi otsikon lomakkeeseen. Klikkaa Tekstiosio lisätäksesi tyhjän osion tekstilaatikon.

Jos haluat poistaa kysymyksen tai muokata sitä, voit tehdä sen klikkaamalla kolmea pistettä kysymyksen oikeassa yläreunassa.

Kun lomake on valmis, paina Tallenna.

Lomakkeen julkaisu

Lomake tallentuu luonnoksena. Lomake pitää julkaista, jotta siitä tulee aktiivinen. Voit tehdä lomakkeesta aktiivisen klikkaamalla Valinnat > Julkaise (Publish). Tämän jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan julkaiseminen.

Julkaistu ja aktiivinen lomake muuttuu siniseksi ja siirtyy sivun alareunaan. Lomake on nyt täysin valmis!