Tämä ohje näyttää, kuinka palautat asiakkaan liittymismaksun tai toistuvan jäsenmaksun sekä kuinka perut jäsenyyden.
Tässä artikkelissa
Jäsenmaksun palauttaminen
Palauttaaksesi liittymismaksun tai toistuvan maksun, siirry kohtaan Hallinta > Kassa, etsi päivämäärä jolloin maksu veloitettiin ja valitse myyntitapahtuma.
Alkuperäinen liittymismaksu näyttää myynnin Kohteet-kentässä jäsenyyden nimen.
Toistuvat maksut näkyvät jäsenyyden nimen alla, jonka perässä on 'recurring billing' (toistuva laskutus).
Valitse seuraavaksi Maksun palautus palauttaaksesi maksun.
Voit myös käyttää Mitätöi/Kumoa-painiketta, joka peruuttaa alkuperäisen myynnin välittömästi ja palauttaa alkuperäisen maksun kokonaisuudessaan. Käyttämällä Maksun palautus -painiketta voit kuitenkin tehdä osittaisen palautuksen tai palauttaa maksun eri maksutavalla, kuten käteisellä.
Muut tuotteet myynnissä
Jos myyntitapahtumassa on muita tuotteita, joita et halua palauttaa, voit poistaa ne painamalla 'x'-painiketta.
Osittainen palautus
Jos haluat palauttaa vain osan maksusta, voit tehdä sen klikkaamalla hintaa ja säätämällä sitä. Tämä on kuitenkin mahdollista vain alkuperäisen liittymismaksun kohdalla. Toistuvaa maksua ei voi palauttaa osittain.
Palautuksen viimeistely
Kun olet valmis viimeistelemään palautuksen, klikkaa Maksa > Valitse palautukselle maksutapa > Suorita maksu.
Vaikutus jäsenyyteen ja jäljellä oleviin etuihin
Maksun palauttaminen tai mitätöinti ei automaattisesti vaikuta jäsenyyden nykyiseen saldoon tai sen tilaan. Nämä muutokset on tehtävä manuaalisesti.
Jäljellä olevien etujen säätäminen tai jäsenyyden peruminen
Maksun palauttaminen tai mitätöiminen ei automaattisesti vaikuta jäsenyyden nykyiseen saldoon tai tilaan. Nämä muutokset on tehtävä manuaalisesti.
Jäljellä olevien etujen saldo
Jos sinun täytyy säätää jäsenyyden nykyistä saldoa, siirry kohtaan Hallinta > Jäsenyydet > Asiakkaiden jäsenyydet ja valitse asiakkaan jäsenyys.
Selaa alas kohtaan Edut, valitse sitten jokainen Nykyinen saldo säätääksesi sitä ja klikkaa Tallenna lopettaaksesi.
Nykyinen saldo koskee nykyistä laskutuskautta ja se palautuu automaattisesti jäsenyyden täyteen etuun seuraavana laskutuspäivänä.
Jäsenyyden peruminen
Jos asiakas ei enää halua jäsenyyttä ja haluaa perua sen, siirry kohtaan Hallinta > Jäsenyydet > Asiakkaiden jäsenyydet > etsi jäsenyys, rastita sen vieressä oleva ruutu ja valitse Peruuta jäsenyys.
Kun jäsenyys on peruutettu, asiakas ei voi enää hyödyntää jäsenyyden etuja.
Jos jäsenyys täytyy palauttaa käyttöön myöhemmin, voit tehdä sen palaamalla tähän näkymään, valitsemalla Peruutettu-suodattimen ja käyttämällä Palauta jäsenyys -painiketta palauttaaksesi sen.
Jäsenyyden jäädyttäminen
Jos asiakkaasi ei tilapäisesti pysty käymään yrityksessäsi, voit halutessasi jäädyttää jäsenyyden peruutuksen sijaan.
Jäsenyyden jäädyttämiseksi siirry kohtaan Hallinta > Jäsenyydet > Asiakkaiden jäsenyydet, valitse asiakkaan nykyinen jäsenyys, muuta tilaksi Jäädytetty ja paina Tallenna lopettaaksesi.
Kun jäsenyys on jäädytetty, asiakas ei voi enää hyödyntää jäsenyyden etuja.
Voit myös jäädyttää jäsenyyden nopeasti suoraan kohdassa Laskutus > Laskutus epäonnistunut, jos jäädytät jäsenyyden epäonnistuneen maksun jälkeen.
Jäsenyyden jäädytyksen poistaminen
Voit poistaa jäädytyksen jäsenyydestä siirtymällä Asiakkaiden jäsenyydet -välilehdelle ja käyttämällä Status-suodatinta nähdäksesi jäädytettyjen jäsenyyksien luettelon.
Valitse asiakkaan jäsenyys, muuta sitten tila Jäädytetty-tilasta takaisin Aktiivinen-tilaan ja paina Tallenna.
Laskutus jatkuu siitä hetkestä, kun jäsenyyden jäädytys on poistettu. Huomaa, että laskutusta ei voi periä takautuvasti.
Peruutettujen ja jäädytettyjen jäsenyyksien raportointi
Nähdäksesi raportin jäsenyyksien tiloista, mene Hallinta > Raportit ja avaa Jäsenyydet-hallintapaneeli Tietoja-osiossa.
Täällä näet aktiivisten, jäädytettyjen ja peruutettujen jäsenyyksien kokonaismäärän. Voit painaa kutakin numeroa nähdäksesi lisätietoja kunkin luokan jäsenyyksistä.