Miten voin tallentaa asiakkaan korttitiedot PhorestPaylla?

Tässä artikkelissa näytämme, miten voit turvallisesti tallentaa asiakkaan korttitiedot heidän profiiliinsa PhorestPayn avulla tulevia maksuja varten.

Korttitietojen tallentaminen ilman maksun suorittamista

Voit tallentaa turvallisesti asiakkaan korttitiedot heidän profiiliinsa ilman, että veloitat maksua kortilta, käyttämällä PhorestPay-maksupäätettä.

Tee näin: siirry kohtaan Asiakkaat > Etsi ja klikkaa asiakkaan profiilia > Lompakko > Lisää maksukortti.

Valitse seuraavaksi PhorestPay-maksupääte, jota haluat käyttää korttitietojen tallentamiseen turvallisesti, ja klikkaa Tallenna maksukortti.

PhorestPay-maksupääte kehottaa sitten asiakastasi napauttamaan, syöttämään tai pyyhkäisemään korttiaan. Kun tämä on tehty, korttitiedot tallennetaan ja niitä voidaan käyttää tulevissa maksuissa kortittoman maksun (Cardless Checkout) kautta.

Korttitietojen tallentaminen maksun yhteydessä

Asiakkaan korttitiedot tallennetaan turvallisesti, kun jokin seuraavista tapahtuu:

Kuinka turvallista korttitietojen tallentaminen on PhorestPaylla?

Phorest-maksut toimivat Stripen avulla, joka tarjoaa erittäin korkean turvallisuuden ja PCI Level 1 -vaatimustenmukaisuuden. Sinä, henkilökuntasi tai Phorestin henkilöstö eivät missään vaiheessa pääse käsiksi raakatason korttitietoihin.