Miksi nettiajanvarauksen Varaa nyt -sivu on tyhjä?

Tämä artikkeli kertoo, miksi nettiajanvarauspainikkeen varausvalikko saattaa näkyä tyhjänä joillekin asiakkaille.

Jotkut asiakkaasi saattavat ilmoittaa varauspainikkeen olevan tyhjä, kuten alla:

Miksi näin tapahtuu?

Tämä tapahtuu, kun asiakkaan verkkoselain on estänyt kaikki evästeet.

Miten asiakkaat korjaavat tämän?

Jos asiakkaasi ilmoittaa tästä ongelmasta, hänen on otettava evästeet käyttöön verkkoselaimessaan, jotta varausvalikko näkyy oikein.

Katso alta lisätietoja evästeiden ottamisesta käyttöön joissakin suosituissa verkkoselaimissa:

Evästeiden käyttöönotto, Google Chrome

Evästeiden käyttöönotto, Safari

Evästeiden käyttöönotto, Firefox

Evästeiden käyttöönotto, Microsoft Edge