Kuinka lisään palvelun toimipisteestä toiseen? (usea toimipiste)

Tämä artikkeli kertoo kuinka saat yhden toimipisteen palveluita saataville myös toiseen toimipisteeseen, jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa.

Mene HallintaPalvelut > Klikkaa haluamasi palvelun nimeä.

Image 24.1.2023 at 15.15.jpeg

Seuraavaksi klikkaa Toimipisteet välilehteä, sitten aseta Saatavilla kohtaan Kyllä jokaiseen toimipisteeseen johon haluat tämän palvelun olevan saatavilla.

Image 24.1.2023 at 15.16.jpeg

Palvelu on nyt varattavissa jokaisessa palvelussa jossa Saatavuus on asetettu kohtaan Kyllä.

Seuraava tärkeä vaihe olisi henkilökunnan valitseminen kyseiselle palvelulle sen toimipisteissä. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa.

Eri palvelu hinnat ja ajat eri toimipisteille

Kun palvelu on lisätty uuteen toimipisteeseen, se saa käyttöön oletus asetukset jotka näkyvät Yritys välilehdeltä.

Image 24.1.2023 at 15.17.jpeg

Tutustu tähän ohjeeseen saadaksesi lisää tietoa siitä kuinka asettaa eri palvelu hinnat ja/tai ajat eri toimipisteille.