Kuinka voin tarjota tuotteille Liikkeestä Nouto vaihtoehdon Verkkokaupassa?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit tarjota asiakkaalle Nouto vaihtoehdon Verkkokaupassasi.

Ota Käyttöön Nouto Liikkeestä

Mene Hallinta > VerkkokauppaAsetukset.

Kohdassa Kuinka toteutan tilaukset? klikkaa valikko auki ja valitse joko Vain nouto jos et halua tehdä toimituksia, tai valitse Toimitus & Nouto jos haluat tarjota molemmat toimitus ja nouto vaihtoehdon.

Kun olet asettanut haluamasi vaihtoehdon, lisää Noudon osoite informaatio sekä Lisätiedot noutoa varten asiakkaalle.

Lisätiedot noutoa varten teksti tulee näkyviin Ostotapahtuman yhteydessä ja tilaus ilmoituksessa sähköpostissa. Kirjoita lisätietoihin milloin ja miten asiakas voi noutaa tuotteen, liiketilasi aukioloajat ja muut oleelliset tarvittavat tiedot joita asiakas tarvitsee noutaakseen tuotteen.

Klikkaa Tallenna viimeistelläksesi.

Miltä se Näyttää Asiakkaalle

Kun asiakkaasi on Maksutapahtuma sivulla Verkkokaupassasi, he näkevät Nouto vaihtoehdon kohdassa Toimitustapa

Jos Nouto valitaan, näytölle tulee näkyviin Noudon osoite ja Lisätiedot noutoa varten.

Lisätiedot noutoa varten tulevat myös näkyviin viimeisellä tilausvahvistus sivulla kun maksutapahtuma on suoritettu.

Tilausvahvistus

Kun tilaus on tehty, asiakas saa Tilausvahvistus viestin sähköpostiin:

Tilauksen Noudon Valmistelu

Kun tilaus on tehty se tulee näkyviin Hallinta > Verkkokauppa > Tilaukset statuksella Odottaa ja sen vieressä näkyy Toimitustapa Nouto.

Jos haluat merkata tilauksen valmiiksi noudettavaksi, klikkaa tilausnumeroa > Vaihda Tilauksen tila kohtaan Valmis noudettavaksi > Klikkaa Jatka jotta asiakas saa ilmoituksen.

Asiakas Ilmoitus - Tilaus on Valmis Noudettavaksi

Kun olet asettanut tilauksen Valmis noudettavaksi, asiakkaasi saa sähköposti ilmoituksen asiasta (alhaalla esimerkki englanniksi).

Kun asiakkaasi saapuu noutamaan tilaustaan, mene Hallinta > Verkkokauppa > Tilaukset > Klikkaa tilausnumeroa, sitten vaihda Tilauksen tila kohtaan Valmis.

Tilaus päivitetään muistiinpanolla jossa ilmoitetaan, että Asiakas on noutanut tilauksen.