Kuinka tarjoan ilmaisen toimituksen verkkokaupassani tietyn summan ylittäville tilauksille?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit tarjota asiakkaillesi ilmaisen toimituksen verkkokaupan tilauksiin kun he ylittävät asettamasi minimisumman.

Aseta ilmainen toimitus tietyn summan ylittäville ostoille

Mene Hallinta > VerkkokauppaAsetukset.

Varmista, että sinulla on toimitus valittuna kohdasta Kuinka toteutat tilaukset?.

Aseta Ota käyttöön ilmainen kuljetus tietyn summa ylittäville ostoille kohtaan Kyllä. Huomaathan, että tämän asetuksen voi ottaa käyttöön vasta kun olet asettanut Toimituskulut

Syötä minimisumma tilaukselle, jotta asiakas saa ilmaisen toimituksen. Lopuksi klikkaa Tallenna.

Huomio: Tilauksen minimisumma tarkoittaa ostoskorin tuotteiden yhteissummaa

Miltä asetus näyttää verkkokaupassa

Kun olet ottanut toiminnon käyttöön, Ilmainen toimitus tilauksille, joiden arvo on yli € tulee näkyviin sivun yläkulmaan verkkokaupassasi.

Näyttökuva 2023-03-23 093447.png

Ilmoitus tulee myös näkyviin myös jokaisen tuotteen sivulle.

Näyttökuva 2023-03-23 093610.png

Toimitus näyttää automaattisesti 0.00€ maksutapahtuma sivulla, kun tuotteet ylittävät asetetun minimisumman.

Pitäisikö ilmainen toimitus olla aina käytössä?

Tämä on täysin sinusta kiinni. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että tilaukset joissa on ilmainen toimitus, ovat keskimäärin noin 30 % arvokkaampia ja 47 % ostajista luopuisi tilauksestaan, jos ilmaista toimitusta ei sisällytettäisi.