Kuinka linkitän verkkokauppani verkkosivuilleni?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit linkittää Phorest-verkkokauppasi yrityksesi verkkosivuille.

Mene Hallinta > Verkkokauppa, ja klikkaa Kopio verkkokaupan linkki -painiketta kopioidaksesi suoran linkin verkkokauppaasi.

Voit lisätä tämän linkin painikkeen taakse verkkosivuillesi.

Tällä hetkellä ei ole mahdollista upottaa Phorest-verkkokauppaa iframe-muotoon verkkosivuillesi.

Voit käyttää Kopio linkki -painiketta, jos haluat suoran linkin tiettyyn tuotteeseen.