Mistä näen kuinka monta käyntikertaa asiakkaalla on jäljellä Sarjahoidosta?

Tämä artikkeli kertoo miten voit tarkistaa kuinka monta käyntikertaa asiakkaalla on jäljellä heidän Sarjahoidostaan.

Mene Asiakkaat sivulle, sitten etsi haluamasi asiakas ja kaksois klikkaa heidän nimeä avataksesi heidän asiakas profiili.

Valitse Sarjahoitohistoria sivu valikosta.

Täältä löydät listan asiakkaan menneistä ja nykyisistä Sarjahoidoista, jäljellä olevat käyntikerrat/minuutit näkyvät kohdassa Jäljellä

Voit myös kaksois klikata Sarjahoitoa saadaksesi siitä lisää tietoa esim. Ostopäivä, Viimeinen voimassaolo päivä ja menneiden käyntien Historia